Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Εκεί εκεί στη Δ΄ Εθνική



ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ: Αποστόλης Νικολόπουλος - Σάκης Αγγελόπουλος

Το πάθημα της προηγούμενης περιόδου όταν και στην εκπνοή υπέστη "έμφραγμα" φαίνεται πως έγινε μάθημα στον Τριταιϊκό που αυτή τη φορά βρήκε τον τρόπο να "σφραγίσει" το διαβατήριο για την Δ΄ Εθνική. Σε ένα "χορταστικό" παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 2.500 και πλέον θεατών μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου πήρε τη νίκη με 1-0 επί της "μαχητικής" Θύελλας χάρις σε τέρμα που σημείωσε στο 15΄ ο Παπαζαφείρης.

Καρέ-Καρέ

9' Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Τριταιϊκό. Ο Μπαζάρογλου πιάνει την κεφαλιά από ιδανική θέση, όμως ο Γιάνναρης, αποκρούει.

15΄ Σέντρα του Σειτάι, ο Παπαζαφείρης γίνεται κάτοχος της μπάλας στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ "γράφει" το 1-0...

16΄ Ατομική ενέργεια του Σειτάι που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή κάνει το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι...

17΄ Σουτ του Στρέπι από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι...

25΄ Κάθετη μεταβίβαση του του Σεϊτάι για τον Στρέπι το σουτ του οποπίου περνά δίπλα από το δοκάρι..

35΄ Ο Αργυρόπουλος βρίσκει τον Γκοτσόπουλο που απο θέση τετ α τετ κάνει χλιαρό σουτ, δίνοντας την ευκαιρία στον ΚολαΪτη να απομακρύνει...

38΄ Ο Αργυρόπουλος μόνος απέναντι στον Κολαϊτη, πλασάρει με τον γκολκίπερ του Τριταιϊκού να διώχνει με υπερένταση...

40΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου, "οχι" λέει και πάλι ο Κολαϊτης...

42΄ Σουτ του Γκοτσόπουλου εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Τριταιϊκού.

58΄ Σέντρα του Βλασόπουλου από τα δεξιά, ο Γκοτσόπουλος από το ύψο του πέναλτι δεν σημαδεύει σωστά...

Διαιτητής: Ανδρέας Λαγός, βοηθοί, Μπαλτάς – Ρηγόπουλος.

ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ (Χρ. Καραπίτσος): Κολαϊτης, Μιχαηλίδης, Παναγόπουλος, Νταλάπας, Ξυπολιάς, Μηλάτος, Γασπαρινάτος, Σεϊτάι, Παπαζαφείρης, Στρέπι (90' Αποστόλου), Μπαζάρογλου (75' Αθανασόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ Π. (Θ. Πατρώνης): Γιάνναρης, Μπαλατής (79' Λυκούδης), Αντωνόπουλος (56' Ρατσιάτος), Καραχάλιος, Χριστόπουλος Χρ., Κάργας, Βλασόπουλος (66' λ.τ. Τσαουσάι), Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Αργυρόπουλος, Γκοτσόπουλος.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

* Στο πρώτο δεκάλεπτο, έκανε την εμφάνισή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας που πήρε θέση στην κερκίδα των επισήμων και αργότερα παρακολούθησε τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά, ενώ το ίδιο έπραξαν ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς και ο τιμ μάνατζερ Ματσέι Νουτσκόφσκι.

* Ένα "κουβάρι" έγιναν οι παίκτες του Τριταιϊκού μετά το τελευταίο σφύριγμα, πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί με την διοίκηση και τους φιλάθλους τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Δ΄ Εθνική.

* Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίκτες της Θύελλας μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς ήταν καλύτεροι στο σημερινό παιχνίδι, σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως έμειναν με τις εντυπώσεις...

* Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Τριταιϊκού στα δεξιά της κεντρικής εξέδρας, καθώς κρατούσαν σημαίες, φώναζαν συνθήματα και φορούσαν φανέλες με την εξής επιγραφή: "Τριταιϊκός Α.Σ. στην Δ' Εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου