Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Γιορτή στην Τούμπα


Οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ είχαν γεμίσει απο νωρίς την Τούμπα για να γιορτάσουν την έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του champions league. Οι παίκτες της ομάδας δεν είχαν σκοπό να χαλάσουν αυτή τη γιορτή και το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Αν και την Α.Ε.Κ έκαιγαν οι 3 βαθμοί , ο Π.Α.Ο.Κ ήταν αυτός που και με τη βοήθεια του κόσμου του έδειξε περισσότερο πάθος.

Το παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις, με τους θεσσαλονικείς να έχουν τον έλεγχο και την Α.Ε.Κ να προσπαθεί να βρεί τα πατήματά της.
Στο 17' ο Μουσλίμοβιτς έπιασε την κεφαλιά μετά απο φάουλ του Λίνο και ο Σάχα έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 45ο λεπτό ο Γιάχιτς έκανε ένα καλό σουτ για την Α.Ε.Κ η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καλές προϋποθέσεις για... μπάλα! Στο 49ο λεπτό ο Σκόκο κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ωστόσο ο Κρέσιτς (που έπαιζε αντί του Χαλκιά) κράτησε το μηδεν με ωραία ενέργεια. Δύο λεπτά αργότερα ο Μουσλίμοβιτς με ένα γκολ αντάξιο της κλάσης του έκανε το 1-0 και έβαλε φωτιά στην ήδη ζεστή Τούμπα. Ο Φωτάκης έκανε τη σέντρα απο δεξιά και ο Μουσλίμοβιτς με ένα γυριστό σουτ απο το ύψος της περιοχής παραβίασε την εστία του Σάχα. Η Α.Ε.Κ που δεν είχε μπει ποτέ στο παιχνίδι δεν κατάφερε να αντιδράσει ως το τέλος της αναμέτρησης. Στο 93' αποβήθηκε ο Φωτάκης αλλά αυτό λίγη σημασία είχε. Κάπως ετσι τα βεγγαλικά άναψαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και η γιορτή για τον Δικέφαλο του Βορρά άρχισε.

Συνθέσεις

Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς , Μπρούνο Τσιρίλο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς (73' Αρνάλδο Εντίνιο), Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Γιώργος Φωτάκης, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (71' Θανάσης Παπάζογλου), Αντελίνο Βιεϊρίνια (84' Βασίλης Κουτσιανικούλης)

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Κώστας Μανωλάς , Νίκος Γεωργέας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Γρηγόρης Μάκος (69' Ισμαέλ Μπλάνκο), Περέιρα Λεονάρντο (59' Γκουστάβο Μαντούκα), Σάνελ Γιάχιτς, Παναγιώτης Λαγός, Ιγκνάσιο Σκόκο, Κρίστιαν Νέμεθ (77' Ρότζερ Γκερέιρο ), Ραφίκ Τζιμπούρ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: motionteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου