Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Μονόλογος...


Ο Π.Α.Ο.Κ του Φερνάντο Σάντος σοβαρός και αποτελεσματικός όπως πάντα επικράτησε 2-0 του Άρη με σκορ που διαμορφώθηκε απο το πρώτο ημίχρονο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν κυρίαρχος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και έβαλε γερές βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μόλις στο 3ο λεπτό το φάουλ του Γκαρσία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 26΄μετά απο σέντρα του Βιερίνια ο Ίβιτς με ένα πανέμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 37ο λεπτό ο Π.Α.Ο.Κ χτύπησε για δεύτερη φορά και κλείδωσε ουσιατικά το ματς μετά απο κόρνερ του Σορλέν ο Σαβίνι σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο άλλο μισό του αγώνα με τους Παίκτες του Σάντος να απειλούν στο 60' όταν ο Σηφάκης αποσώβησε τον κίνδυνο σε τετ-α-τετ με τον Βιερίνια. Στο 71' το φάουλ του Λίνο απέκρουσε εκπληκτικά ο Τερματοφύλακας του Άρη ενώ στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό ο Χαλκιάς απέκρουσε την κεφαλιά του Κόκε και έδειξε ότι ήταν παρών σε μια απο τις λίγες φορές που χρειάστηκε.

Πλέον ο Π.Α.Ο.Κ με καλή αγωνιστική κατάσταση και ψυχολογία περιμένει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.


Συνθέσεις

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς (61' Λούσιο Φιλομένο), Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Πάμπλο Γκαρσία, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (88' Στέλιος Μαλεζάς), Αντελίνο Βιεϊρίνια (90' Γιώργος Φωτάκης)

Άρης:

Μιχάλης Σηφάκης, Κρίστι Βανγκέλι, Νταρσί Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Κριστιάν Νασούτι, Θανάσης Πρίττας, Νταρίο Φερνάντες, Καμίλ Μεριέμ (57' Φρανσίσκο Χαβίτο), Εντι Τζόνσον, Φρέντι Αντού (66' Σέρχιο Κόκε), Χαβιέρ Κάμπορα (83' Σταύρος Λαμπριάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου