Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Υπογράφει ο Κορδονούρης!


Την υπογραφή του συμβολαίου του στο νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας θα βάλει σήμερα ο 36χρονος πρώην αμυντικός του Εργοτέλη, Παναγιώτης Κορδονούρης που θα βρεθεί σήμερα στις 19.30 στο δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
1) Σήμερα εξοφλήθηκαν όπως είχε προαναγγελθεί οι μισθοί των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

2) Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη ο ποδοσφαιριστής Σήφης Λαμπρόπουλος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Ατρόμητο Λάππα, τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σήμερα στις 18.30μ.μ.

3) Αλλαγή του τόπου προετοιμασίας καθόσον από το ξενοδοχείο Παντελίδης στην Καστοριά αντιπροτάθηκαν οι ημέρες τις οποίες δεν ενέκρινε ο προπονητής κ. Μαραντάς Γεώργιος. Ο τόπος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες .

4) Σήμερα στις 19.30μ.μ. στο δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια στην Αθήνα θα υπογραφεί το συμβόλαιο της συνένωσης με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ο Παναγιώτης Κορδονούρης και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Α. Κούγιας: «Τελείωσε η προθεσμία»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Πατρινής ομάδας ανακοίνωσε πως η προθεσμία υποβολής πρότασης για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, έληξε σήμερα το μεσημέρι.
«Δυστυχώς ο Κροίσος από το Ντουμπάι δεν μου έκανε κανένα τηλέφωνο και το έβδομο εικοσιτετράωρο πέρασε επίσης άγονο.
Είναι η έβδομη μέρα αλλά επειδή ακολουθεί το ιερό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η προθεσμία τελείωσε», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Nίκος Παπαστεφανάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου