Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Χέρι-χέρι....

Σε ένα μέτριο, απο θέαμα και φάσεις, παιχνίδι Άρης και Α.Ε.Κ μοιράστηκαν βαθμούς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα ματς χωρίς ρυθμό, χωρίς φάσεις, με πολλά λάθη και απο τις δύο ομάδες.

Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 16' ο Τζόνσον έκανε το 1-0 αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 18' ένα καλό σουτ του Αραούχο πέρασε μόλις αουτ. Αυτές ήταν και οι λιγοστές καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης με το ''καλημέρα'' έκανε το 1-0. Ο Ντέιλι που είχε μπει αλλάγη έκανε το σουτ μέσα απο την περιοχή, ο Αραμπατζής απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πρίττας άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε χωρίς όμως να δημιουργηθεί η μεγάλη ευκαιρία ή να έχουμε γρήγορο ρυθμό. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, πέρασε στο παιχνίδι τους Λεονάρντο, Νέμεθ, Γκερέιρο αλλά η Α.Ε.Κ δυσκολευόταν να αλλάξει πάσα!!! Σε μία απο τις λίγες ευκαιρίες του Δικεφάλου ο Τζιμπουρ σκοράρει όμως ο επόπτης λανθασμένα υποδεικνύει τον Γαλλοαλγερινό σε θέση οφσάιντ. Στο 93' σε μία αδράνεια της άμυνας του Άρη ο Λεονάρντο (που είχε έρθει πάλι απο τον πάγκο) ρίχνει στο καναβάτσο τους Θεσσαλονικείς. Σκοράρει και κάνει το 1-1 για την ομάδα του, διατηρώντας τη στην 3η θέση, διεκδικώντας ακόμα και τη δεύτερη.

Τώρα ο Άρης μπαίνει σε μπελάδες καθώς αν τερματίσει τελευταίος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του μόλις απο τα μέσα Ιουλίου.


Συνθέσεις

Άρης:

Μιχάλης Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Ευθύμης Κουλουχέρης, Κάρλος Αράνο, Κριστιάν Νασούτι, Νταρίο Φερνάντες, Θανάσης Πρίττας, Φρανσίσκο Χαβίτο, Σέρχιο Κόκε (66' Χρήστος Αραβίδης ), Εντι Τζόνσον (41' Ίαν Ντέιλι), Φρέντι Αντού (75' Μεχντί Ναφτί)


Α.Ε.Κ.:

Γιάννης Αραμπατζής, Σάββας Γκέντσογλου (55' Περέιρα Λεονάρντο), Κώστας Μανωλάς, Κάρλος Αραούχο, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Γρηγόρης Μάκος (80' Ρότζερ Γκερέιρο ), Παναγιώτης Λαγός, Ιγκνάσιο Σκόκο, Ισμαέλ Μπλάνκο (63' Κρίστιαν Νέμεθ), Ραφίκ Τζιμπούρ, Γκουστάβο Μαντούκα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου