Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ανακοίνωση – απάντηση!


Ανακοίνωση – απάντηση προς την πλευρά του Αλέξη Κούγια εξέδωσε η διοίκηση του Παναιγιαλείου (σ.σ. την υπογράφει ο Κώστας Δημητριάδης).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποια αποτελέσματα: Ζάκυνθος -Παναχαϊκή 3-2 , Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος 0-0, Παναχαϊκή - Κόρινθος 0-1, Ατσαλένιος- Παναχαϊκή 1-0, Σαρωνικός Παναχαϊκή 1-0, Κεραυνός Κερατέας Παναχαϊκή 4-1 και πολλά άλλα.

Είναι προφανές ότι λόγω αυτών των αποτελεσμάτων και πολλών άλλων ακόμα η ομάδα που ο Πρόεδρός της είναι ο κος Κούγιας δεν κατάφερε στους αγωνιστικούς χώρους να διεκδικήσει την άνοδό της στην Β’ Εθνική.

Ε βέβαια !!!! Και σ’ αυτά τα αποτελέσματα κάποια «αρχιλαμόγια» έπαιξαν τον ρόλο τους στην απώλεια των βαθμών της ομάδας του κ. Κούγια.

Όταν χάνει η ομάδα του κ. Κούγια δυστυχώς ο Πρόεδρος της ανακαλύπτει φαντάσματα, σκευωρίες και συνομωσίες. Φαίνεται ότι η ομάδα απαγορεύεται να χάνει στους αγωνιστικούς χώρους. Ποιος ξέρει ίσως να είναι επιπέδου Champions League και μπορεί να κοντράρει ομάδες τύπου Barcelona και Real αλλά ακόμη και απ’ αυτές να έχανε θα ήταν «αρχιλαμόγια» οι Πρόεδροι και προπονητές των ανωτέρω ομάδων.

Ας σοβαρευτούμε πια !!!!

Η Παναχαϊκή είναι μια ιστορική ομάδα και δυστυχώς οι δηλώσεις του Προέδρου της που τον βρίζουν και τον αποδοκιμάζουν η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της δεν συνάδουν με την ιστορία της.

Με αυτά που λέει ο Πρόεδρος της εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο και την ομάδα της Παναχαϊκής και προσπαθεί με τέτοιες αστείες δηλώσεις να συγκαλύψει την αδυναμία που έχει ως Πρόεδρος να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου.
Άλλωστε το ίδιο έχουν καταλάβει και οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής και γι’ αυτό τον αποδοκιμάζουν συνεχώς. Ας κοιτάξει το «σπίτι» του ο κ. Κούγιας και να σταματήσει να ασχολείται με τις ομάδες των άλλων.

Δύο (2) χρόνια ο κ. Κούγιας στην Παναχαϊκή δεν κατόρθωσε αυτή την ιστορική ομάδα να την ανεβάσει στην Β΄ Εθνική. Προφανώς γι’ αυτόν τον αποδοκιμάζουν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής γιατί διαπιστώνουν ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις δικαιολογημένες απαιτήσεις αυτής της μεγάλης ομάδας.

Ο Παναιγιάλειος είναι ιστορική ομάδα και η πιο ένδοξη ιστορική ομάδα και τις απαντήσεις της, της δίνει πάντα στο γήπεδο. Να μάθει ο κ. Κούγιας να σέβεται την ομάδα μας, την Διοίκηση και τους Παίχτες μας και να μην προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις που εκθέτουν τον ίδιο ανεπανόρθωτα. Άλλωστε όπου πηγαίνει και με όποια ομάδα ασχολείται τα τελευταία χρόνια ξεσηκώνει σε βάρος του ακόμα και τους φιλάθλους της ομάδας που διοικεί.

Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.

Ο Πρόεδρος του Παναιγιαλείου και ο Προπονητής του έχουν μια έντιμη πορεία στα αθλητικά δρώμενα της χώρας δεν έχουν απασχολήσει ποτέ και κανένα με την δραστηριότητά τους σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το μόνο που κάνουν είναι δηλώσεις συκοφαντικές, απαράδεκτες και προσβλητικές.

Κων/νος Δημητριάδης
Πρόεδρος Π.Γ.Σ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου