Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Λευκή ισοπαλία


Σε ένα άδειο, ''παγωμένο'' Καραϊσκάκη (παρά τον ήλιο που έκαιγε) Ολυμπιακός και Άρης έμειναν στη μετριότητα σε ένα στείρο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Οι δύο ομάδες δεν έδειξαν να ψάχνουν ιδιαίτερα το γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή όμως όχι και την ουσία ενώ ο Άρης ήταν επικεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν ρίσκαρε.
Στο 38' μετά απο έναν... ''πυγμαχικό αγώνα'' μεταξύ Ζεβλάκοφ και Γκαρσία ο δεύτερος βγήκε νοκ άουτ. Ο Ζεβλάκοφ αποβλήθηκε (φάση πάντως που έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης του Αρη.)
Στο 78ο λεπτό ο Νασούτι άφησε και την ομάδα του με 10 παίκτες και απο εκείνο το σημείο οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να πιέζουν λίγο παραπάνω, οι προσπάθειες τους όμως σταματούσαν είτε στην άμυνα του Αρη είτε στον πολύ καλό Σηφάκη.
Οι Πειραιώτες τώρα θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική ένα παιχνίδι ζωης και θανάτου απέναντι στην Α.Ε.Κ για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός:

Ράφαελ Ούρκο Πάρντο, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τάσος Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Κριστιάν Λεντέσμα, Γκονσάλες Οσκαρ, Σεαρένσε Ντουντού, Κώστας Μήτρογλου, Ματ Ντάρμπισιρ (54' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Λομάνα Λούα Λούα

Άρης:

Μιχάλης Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Ευθύμης Κουλουχέρης, Κάρλος Αράνο, Κριστιάν Νασούτι, Τόνι Κάλβο (82' - Γραικός), Νταρίο Φερνάντες, Νάτσο Γκαρσία, Ίαν Ντέιλι (61' Χρήστος Αραβίδης ), Φρανσίσκο Χαβίτο, Χαβιέρ Κάμπορα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου