Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

«Αφήστε τα σενάρια…»


Μια κουβέντα είπε χθες στους παίκτες του ο Γιώργος Μαραντάς και την ίδια κουβέντα θα τους επαναλαμβάνει μέχρι την Κυριακή: «Κλείστε τ’ αυτιά σας και μην ακούτε τι λέγεται δεξιά κι αριστερά. Μην ασχολείστε με σενάρια.

Να έχετε στο μυαλό σας μόνο το πώς θα κερδίσουμε εμείς τον Πλατανιά». Ο Μαραντάς επειδή καταλαβαίνει ότι όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα φουντώνει η σεναριολογία, θέλει να κρατήσει μακριά τους παίκτες του απ’ όλα αυτά. «Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας την Κυριακή κι από κει και πέρα βλέπουμε. Όχι όμως να τρέχει το μυαλό μας πρώτα στ’ άλλα παιχνίδια. Πρώτα το δικό μας παιχνίδι», έλεγε και χθες ο ξανθιώτης τεχνικός, που εξακολουθεί να θεωρεί εφικτό στόχο τη 2η θέση.

*Τη λύση του συμβολαίου με τον Μπαρτόζ Ρόμαντσουκ συμφώνησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η αιτία του πρόωρου τερματισμού της συνεργασίας με τον Πολωνό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα είχε τριετές συμβόλαιο, είναι τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, εξαιτίας της μακροχρόνιας ασθένειας της συντρόφου του.

Ο Ρόμαντσουκ ζήτησε ο ίδιος, τη λήση του συμβολαίου του, αμέσως μετά την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και απαίτησε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Άργος. Η διοίκηση αντιμετώπισε με κατανόηση το αίτημά του, λόγω του εξαίρετου χαρακτήρα του και συμφώνησε μαζί του, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Πηγή:Πελοπόννησος
Photo:sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου