Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Σαν σίφουνας… η Θύελλα


Παμπελοποννησιακό Στάδιο: Aποστόλης Νικολόπουλος – Σάκης Αγγελόπουλος

Τριταιϊκός και Θύελλα είναι οι δυο ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην τελευταία «μάχη» των πλέι – οφ της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ που θα κρίνει την άνοδο στην Δ΄ Εθνική.

Καρέ-Καρέ


37΄: Ατομική ενέργεια του Μπινιέρη συγκλείνει στην περιοχή έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα στα αριστερά και με πλασέ έκανε το 1-0.

58΄: Μπαλιά του Μπινιέρη μέσα στην περιοχή στον Γκοτσόπουλο ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και με σουτ κάνει το 2-0

92΄: Ατομική ενέργεια και πλασέ του Θύμιου Αργυρόπουλου που έγραψε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις

Θύελλα Πατρών: Γιάνναρης, Μπαλατής (85΄ Βλασόπουλος), Αντωνόπουλος (75΄ Ρατσιάτος), Καραχάλιος, Χ. Χριστόπουλος, Κάργας, Λυκούδης (60΄ Ματζουράκης), Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Αργυρόπουλος, Γκοτσόπουλος

Ακράτα: Μούζος, Ζαππής (60΄ Ταρανάς), Τσούρας, Ζαφειρόπουλος (56΄ Χοτζαλάρι), Ζίζηλας, Νικολακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μεντής, Λάππας, Μητρόπουλος (85΄ Χοτζαλάρι), Ανωγειάτης.

Διαιτητής:Λαγός
Βοηθοί: Χρυσόπουλος, Ρηγόπουλος.

Κίτρινες: Σπυρόπουλος, Αντωνόπουλος (Θύελλα) / Μητρόπουλος, Τριανταφύλλου, Ανωγιάτης, Ζαπής (Ακράτα)


Παραλειπόμενα

* Ο βασικός τερματοφύλακας της Θύελλας Άρης Θωμάς, βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας αφού αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και έτσι την θέση πήρε μετά από καιρό ο νεαρός Γιάνναρης.

* Την εμφάνιση του στις εξέδρες έκανε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας.

* Με την λήξη του ημιχρόνου ο ποδοσφαιριστή της Θύελλας Περικλής Αντωνόπουλος είχε έντονο διαπληκτισμό με τον παίκτη της Ακράτας Μητρόπουλο και παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Την φάση παρακολούθησε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Λαγός με αποτέλεσμα να τον παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα. Το επεισόδιο αυτό στάθηκε η αιτία να πέσουν και κάποια μπουκάλια στο ταρτάν του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

* Ιδιαίτερος ήταν ο πανηγυρισμός του Βασίλη Μπινιέρη στο γκολ της Θύελλας αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των "γαλάζιων" είχαν συνεννοηθεί ότι όποιος πετύχαινε κάποιο τέρμα, θα έπαιρνε την μπάλα και θα την έβαζε μέσα από την φανέλα του (εννοώντας εγκυμοσύνη) αφιερώνοντας έτσι, το τέρμα στον συμπαίκτη τους Καρπάνο, που η γυναίκα του είναι σε ενδιαφέρουσα.

*Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών και νυν της Λάρισας Νίκος Βλασσόπουλος.

*Πολύ ο «αθλητικός» κόσμος στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού (ποδοσφαιριστές, παράγοντες, παλαίμαχοι και διαιτητές.

* Κόπηκαν 640 εισητήρια με τις ακαθάριστες εισπράξεις να ανέρχονται στο ποσό των 3200 ευρώ.

photo:apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου