Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΕΑΠ: Ποιοι δεσμεύονται με συμβόλαιο


Μόνο τέσσερις από τους δεκατρείς παίκτες της ΕΑΠ δεσμεύονται με συμβόλαιο για την ερχόμενη περίοδο. Πρόκειται για τον λίμπερο Δημήτρη Γκαρά, τον Νίκο Καραγκιόζη, τον Χρήστος Κίτσιο και τον Άκης Ασπιώτη. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Χοσέ Ριβέρα ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους «μελανόλευκους».

Τέλος Ιουνίου λήγουν και τυπικά τα συμβόλαια των Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Ίσραελ Ροντρίγκεζ, Αντρέι Ζέκοφ, Μίλοραντ Κόβατς, Αποστόλη Αρμενάκη, Πέτρου Πέτρογλου, Γιάννη Λιβαθηνού και Γιώργου Κιτσάντα.

Πρόθεση των Βούλγαρων Γιορντάνοφ και Ζέκοφ είναι να συνεχίσουν στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για το “τι μέλλει γενέσθαι”.

Το θετικό για την ΕΑΠ Λουξ είναι ότι τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο Τσάλεντζ Καπ χωρίς αυτό να αλλάζει την φιλοσοφίας της ομάδας. Οι διοικούντες της πατρινής ομάδας έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνει ο Γιάννης Λιβαθηνός.

Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Κώστα Μπάκα και τον Γιάννη Μαντέκα, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Ισραηλίνου Άλεξ Σαφράνοβιτς, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια εξέλιξη.

του Αποστόλη Νικολόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου