Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ...

Πολλοί τραυματίες, κατεστραμμένα μαγαζιά, σπασμένες βιτρίνες, φωτιές σε κάδους και έναν σύνδεσμο της Α.Ε.Κ , ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων στην Λαμία. Αποτέσμα;;; Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού αποφάσισε την ακύρωση επ' αόριστον του φαιναλ φορ του Χάντμπολ στην Πόλη.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν οπαδοί της Α.Ε.Κ και του Π.Α.Ο.Κ βρήκαν ευκαιρία να επιδοθούν σε... ξύλο, καθώς η αστυνομική δύναμη ήταν ανύπαρκτη. Παρ ' όλα αυτά η αστυνομία κατάφερε, καθυστερημένα μεν, να σταματήσει για λίγο τον ''πόλεμο'' μεταξύ των οπαδών.

Τα επεισόδια όμως συνεχίστηκαν το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο της Λαμίας. Ο αγώνας μεταξύ Α.Ε.Κ και Π.Α.Ο.Κ ήταν προγραμματισμένος για τις 3 το μεσημέρι όμως δεν έγινε ποτέ. Ο μόνος αγώνας που έγινε ήταν πυγμαχικός.... μεταξύ οπαδών τουν δύο ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί οτι μέχρι και πλακάκια ξηλώθηκαν απο τα μπάνια του Χαλκιοπουλείου σταδίου!!!
Ας ελπίσουμε κάποτε να σταματήσουμε να βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις στα ελληνικά γήπεδα απο ανεγκέφαλους που πάνε σε αγώνες όχι για να διασκεδάσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους αλλά για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου