Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τα ''κανόνια'' της Α1


Ολοκληρώθηκαν 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται με συναρπαστικό τρόπο καθώς πολλές ομάδες διεκδικούν την κορυφή με μικρές διαφορές στις μεταξύ τους βαθμολογίες. Μεγάλη μάχη όμως γίνεται και στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος. Μέσα από αυτό το μικρό αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε τα πρώτα ''κανόνια'' έπειτα από 8 αγωνιστικές :

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Απόλλων Εγλυκάδας)
Ο ''δικός μας'' Παναγιώτης Χριστόπουλος βρίσκεται στην 1η θέση με 8 τέρματα στο ενεργητικό του. Έχει σημειώσει γκόλ απέναντι στον Άγιο Δημήτριο (2), την Θύελλα Σκιαδά (1), το Λιμνοχώρι (1), την Θύελλα Αιγίου (2) και τον Πανιώνιο/Αχιλλέα (2). Επιθετικός με μεγάλο χαρακτηριστικό την ταχύτητα, το πολύ καλό αριστερό του σούτ αλλά και την θέληση να κυνηγάει οποιαδήποτε ''σκοτωμένη'' φάση υπάρχει στον αγώνα και να την κάνει ευκαιρία. Ο Χριστόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής που θέλει ο κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τον άψογο χαρακτήρα του. Παιδί ''διαμάντι'' το οποίο δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το κακό για την ομάδα και τον Παναγιώτη είναι ότι την επόμενη Τρίτη 16/10 παρουσιάζεται στο ΚΕΤΧ Πατρών για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και θα χάσει πιθανόν κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΠΟΥΝΤΗΣ (ΑΠΟ Αρόης)
Ο Σπύρος είναι ένα μεγάλο ταλέντο της περιοχής μας Ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση αλλά και ταχύτητα και αποτελεί το μεγάλο ''όπλο'' της ΑΠΟ Αρόης στον επιθετικό τομέα. Συνηθίζει να παίζει περιφεριακά και δεν θεωρείται το κλασικό φόρ περιοχής. Σε αυτό τον βοηθάει η τεχνική που διαθέτει και η ικανότητα να δημιουργεί με την μπάλα στα πόδια. Έχει σημειώσει γκόλ απέναντι στον Φαραικό (2), Δόξα Παραλίας (1), Πανιώνιο/Αχιλλεά (2) και Λέων Αλισσού (2). Μειονέκτημα του είναι ο ''άστατος'' χαρακτήρας που βγάζει στο παιχνίδι του. Το πάθος του για την νίκη της ομάδας του τον οδηγεί πολλές φορές σε διαμαρτυρίες και ανόητες αποβολές. Εάν ο ''μικρός'' βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα και συνεχίσει να δουλέυει, το μέλλον του ανήκει.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (Θύελλα Σκιαδά)
Οι συστάσεις περισσέυουν για το μεγάλο ''κανόνι'' της Θύελλας Σκιαδά. Πολύ μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα της περιοχής μας και με συμμετοχές σε ανώτερες κατηγορίες με την φανέλα της Θύελλας. Ο Θόδωρος είναι ο λεγόμενος ''φόρ περιοχής''. Ένας ποδοσφαιριστής που αν τον αφήσεις μόνο του στην περιοχή, είναι ικανός να σε ''διαλύσει''. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και με δυνατό σούτ. Και φέτος αποτελεί το μεγάλο ''όπλο'' της Θύελλας Σκιαδά στο πρωτάθλημα. Έχει σημειώσει γκόλ απέναντι στον Πανιώνιο/Αχιλλεά (1), Απόλλων Εγλυκάδας (3), Αμπελόκηπους (2) και Πετεινούς (1).

Εκτός βέβαια από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές που προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ, ακολουθούν αρκετοί καλοί επιθετικοί. Ποιος μπορεί να αγνοήσει τον περσινό 1ο σκόρερ της κατηγορίας, Κώστα Κλεισούρα των Πετεινών που έχει πετύχει εώς τώρα 5 γκόλ αλλά και τον Χρήστο Δελδήμο του Λιμνοχωρίου που έχει επίσης πετύχει 5 τέρματα. Μεγάλη μάχη λοιπόν και στους σκόρερ. Απομένει να δούμε ποιός θα βγεί νικητής στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.


Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου