Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δεν διώχνει, δεν δανείζει!


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής διαψεύδοντας τα περί αποχώρησης του Τόμασιτς από την ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει επιπόλαια δημοσιεύματα τα οποία έχουν σχέση με την αποδέσμευση ή τον δανεισμό ποδοσφαιριστών της.

Καμία διάθεση δεν υπάρχει ούτε από τον προπονητή ούτε από το ΔΣ για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Tomazic και τον δανεισμό των ποδοσφαιριστών Κουσκουνά και Δημογιάννη.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της Παναχαϊκής , λαμβανομένου υπ όψιν τον σοβαρό τραυματισμό του Αποστολίδη, αριθμεί σε 23 παίκτες.

Όλοι αυτοί οι παίκτες κατά κοινή παραδοχή είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας στην θέση που αγωνίζονται, έχουν όλοι μακροχρόνια συμβόλαια και αποτελούν από τότε που πρώτο συγκεντρώθηκαν ομάδα οικογένεια.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει καμία διάθεση να χαλάσει αυτή την οικογένεια ούτε να προκαλέσει ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και μόνο η δική τους απαίτηση μπορεί να οδηγήσει το ΔΣ να λύσει το συμβόλαιο τους ή να τους δανείσει εάν αυτό κριθεί ότι συμφέρει την ομάδα.

Η πρόθεση του προπονητή και του ΔΣ είναι να μην γίνει καμία μεταγραφή εκτός εάν υπάρξει κάτι εξαιρετικό κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Χθες, πάντως, γνωστοποιήθηκε το πρώτο μέρος των αποχωρήσεων ενόψει Ιανουηαρίου:

"Κατόπιν απαιτήσεως του προπονητή της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Ηλία Φυντάνη να λυθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Μιχάλη Γαλακτερού , Στάμου Χρήστου και Μαγκαφα Χαράλαμπου, σήμερα προσήλθαν στα γραφεία οι ποδοσφαιριστές και έλυσαν τα συμβόλαια τους. Ο λόγος που ο κ. Φυντάνης ζήτησε να λυθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών είναι ο υπερβολικός αριθμός παικτών που υπάρχει στο ροστερ της ομάδας της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και για τον οποίο ο προπονητής της ομάδας δεν επιθυμεί να είναι μεγαλύτερος των 23 ποδοσφαιριστών . Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν αλλά και για την συμπεριφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

2) Ο κ. Φυντάνης έχει ζητήσει και την λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αποστολίδη λογω του ότι στην ιδία θέση η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει 4 ισάξιους ποδοσφαιριστές (Ακπαριδη , Λαμπρόπουλο ,Κορδονουρη,Γενιτσαριδης) αλλά το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει πρώτα να μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και κατόπιν να αποφασισει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου