Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΡΟΔΟΣ 2-0


Η Παναχαϊκή για την 10η αγωνιστική φιλοξενεί στην Αγυιά την Ρόδο, με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Μετά το εντός έδρας "χ" με την Κόρινθο, η Πατρινή ομάδα δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών και έτσι σήμερα ζητά μόνο τους τρεις βαθμούς και ενδεχόμενα στραβοπατήματα των αντιπάλων της στην κορυφή, έτσι ώστε να πατήσει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Α’: ΜΕΡΟΣ: Αρκετά νωθρή έχει η μπει η Παναχαϊκή στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, με τους «κοκκινόμαυρους» να μην έχουν επισκεφτεί ακόμα με προϋποθέσεις την εστία της Ρόδου… Στο ίδιο μήκος κύματος και οι νησιώτες, ωστόσο, προσπαθούν έστω και ανορθόδοξα να μπουν στα καρέ του Χάχαλη και να απειλήσουν… 30':

Η Ρόδος έχει αρχίσει και πιέζει αρκετά και συχνά πυκνά βρίσκεται στην εστία της Παναχαϊκής, σωστές όμως, οι τοποθετήσεις του Κορδονούρη, που μέχρι στιγμής σταματά τις προσπάθειες των αντίπαλων παικτών. Μοναδική "όαση" στο α΄ μέρος για την Παναχαϊκή ήταν η παρουσία του Ουρτάδο, αφού ήταν ο μοναδικός που προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω σε ένα μέτριο εως κακό ματς στα πρώτα 45 λεπτά.
Β΄ΜΕΡΟΣ: Συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες, να μην αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Λίγο καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, απουσιάζει η μεγάλη φάση σε μια ώρα παιχνίδι.

Η προσωπικότητα του Λουτσιάνο «μίλησε» στο σημερινό παιχνίδι, καθώς εκεί που έδειχνε πως η Παναχαϊκή με τίποτα δεν μπορούσε να απειλήσει, ο Λουτσιάνο με μια ενέργειά του κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι και να βάλει την Παναχαϊκή μπροστά στο σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κυβελίδης, βρέθηκε σε θέση βολής ανετράπει αντικανονικά από τον Καντιμοίρη με συνέπεια να κερδίσει το δεύτερο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε και πάλι ο Λουτσιάνο σημειώνοντας το 2-0. Ο Λουτσιάνο ουσιαστικά έσωσε την παρτίδα…

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2’: Κεφαλιά του Γήττα η μπάλα λίγο αουτ…
9’: Ο Μαραγκουδάκης βγήκε στην κόντρα ο Κορδονούρης, έκοψε δύσκολα σε πλάγιο
16’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο, σχεδόν 20 μέτρα μακριά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ
34’: Σέντρα του Χρόνη από τα αριστερά στον Χρυσάφη, σουτ του τελευταίου λίγο άουτ
43’: Σέντρα του Ντίνα μέσα στην μικρή περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Καντιμοίρη αλλά ο Σταθόπουλος έδωσε –κακώς- συνέχεια στο παιχνίδι…
54’: Σουτ Μαραγκουδάκη από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, μετά από πάσα του Κακλαμάνου, η μπάλα ελάχιστα άουτ…
58’: Σουτ του Λουμπαρδέα στα σώματα των παικτών της Ρόδου, στην επαναφορά ο Κορδονούρης, έπιασε το σουτ στο ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
64': ΓΚΟΟΟΛ: Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σε μια ωραία κούρσα συγκλεινε στην περιοχή, ανετράπει απο τον Τσιφλίδη. Εκτέλεση πέναλτι του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα 1-0...
66': ΓΚΟΟΟΛ: Πέναλτι που κέρδισε ο Κυβελίδης σε ανατροπή του από τον Καντιμοίρη από πίσω, ο διαιτητής υπέδειξε σωστά το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Λουτσιάνο 2-0....
71': Σουτ του Χρόνη η μπάλα λίγο άουτ...
73': Πολύ καλό σουτ του Γήττα η μπάλα ελάχιστα άουτ...

Οι συνθέσεις:


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
: (Ηλίας Φυντάνης) Χάχαλης, Ντίνας, Χρόνης, Ακπαρίδης, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Κορδονούρης, Λουτσιάνο (79' Πάνος), Χρυσάφης (56' Κοιλιάρας), Ουρτάδο (72' Γενιτσαρίδης), Κυβελίδης.

ΡΟΔΟΣ: (Γιώργος Στράντζαλης) Κραβαρίτης, Κεφαλούκος, Καραγιαννίδης, Ντάλλας (67' Μανίκας), Λιόλιος, Γήττας, Μπιμπίρης, Μαραγκουδάκης, Καντιμοίρης, Κακλαμάνος (77' Σκαρλάτος), Τσιφλίδης (68' λ.τ Ανωγειανάκης).

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής), βοηθοί Τραχάνης - Δόσης...
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λουτσιάνο, Χάχαλης, Κυβελίδης, Πάνος /Γήτας, Καραγιαννίδης, Τσιφλίδης, Μανίκας
ΚΟΚΚΙΝΗ: Καντιμοίρης.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ


* Έτσι, η αλλαγή που έκανε ο Ηλίας Φυντάνης, σε σχέση με το προηγούμενη ντέρμπι με την Κόρινθο είναι η προσθήκη του Χρυσάφη αντί του Κοιλιάρα.
* Ο αγαπημένος των μικρών παιδιών Gummy bear βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Αγυιάς και φωτογραφίζεται χορεύει μαζί με τους μικρούς θαυμαστές του.
* Περίπου στους 2.000 θεατές παρακολουθούν την αναμέτρηση της Παναχαϊκής, με τον κύριο όγκο των φιλάθλων να βρίσκεται στις θύρες 1 και 3.
* Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική η Παναχαϊκή φορά τις επετειακές φανέλες…
* Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής σε ένα ακόμα παιχνίδι της ΠΑΕ…
* Μια φοβερή κούρσα του Ουρτάδο που έφτασε μπροστά από τον Κραβαρίτη, ωστόσο, έχασε τον βηματισμό του και την μπάλα…
* Δυσανασχετεί ο κόσμος εδώ στο στάδιο της Αγυιάς με την… νωθρή παρουσία της Παναχαϊκής σε αυτό το πρώτο μισάωρο.
* Ο Γιάννης Μολφέτας, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πάτρας, και πάλι παρών στα επίσημα της Παναχαϊκής* Ο Γιάννης Μολφέτας, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πάτρας, και πάλι παρών στα επίσημα της Παναχαϊκής
* Στο 36’ ο διαιτητής έκοψε προσπάθεια τον Λουτσιάνο καθώς ήταν σε θέση οφ σαιντ γεγονός που ξέσπασε έντονα τις διαμαρτυρίες του πάγκου, των παραγόντων και των παικτών της Παναχαϊκής. Βεβαίως ο Βραζιλιάνος έφυγε από αντικανονική θέση...
* Ο Νίκος Σουμουλίδης, ο πρώην τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, είναι στην αποστολή της Ρόδο και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει αρκετούς από τους φίλους του εδώ.
* Ο Πέτρος Σταθάκης, ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, εμψύχωνε τους Χρόνη και Λαμπρόπουλο.
* Ο νέος γυμναστής της Παναχαϊκής, Παρούσης, κάνει σήμερα το «ντεμπούτο» του στον πάγκο της ομάδας.
* Ένταση στην κερκίδα με συγγενή του Ηλία Φυντάνη, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, καθώς απάντησε σε σχόλια φιλάθλων προς τον τεχνικό της Παναχαϊκής, για την πρώτη αλλαγή του Ουρτάδο… Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδια σταμάτησε εκεί…
* Θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο της Πάτρας στον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα Λουτσιάνο Ντε Σόουζα...

Πηγή: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου