Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ρούφ-ηξε το νέκταρ


Αυτή η Παναχαϊκή που εμφανίστηκε στο Ρουφ δεν ήταν η Παναχαϊκή που βλέπαμε μέχρι πρότινος! Ηταν μια εντελώς διαφορετική Παναχαϊκή. Λες και ήταν άλλη ομάδα! Ηταν μια Παναχαϊκή που θύμισε κάπως εκείνη την ομάδα που πριν από ενάμιση μήνα είχε αλώσει το Αίγιο. Η χθεσινή Παναχαϊκή, όμως, ήταν ακόμα καλύτερη, πιο μαγκιόρα, πιο λεβέντισσα! Ηταν μια Παναχαϊκάρα. Η οποία από χθες θρονιάστηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας, με συγκάτοικο τον κεραυνοβολημένο από τον Πλατανιά Παναιγιάλειο.

Το 1-3 με το οποίο κέρδισε η «κοκκινόμαυρη» ομάδα τον τοπικό ΠΑΟ ήταν πλασματικό! Ναι, ακριβώς όπως το διαβάζετε. Πλασματικό. Τουλάχιστον 1-5 έπρεπε να ‘χε τελειώσει το χθεσινό ματς. Γιατί μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Η Παναχαϊκή. Η οποία δεν χαμπάριαζε ούτε από «φουσκωτούς», ούτε από ξεφούσκωτους, ούτε από τη μίνι ζούγκλα της κερκίδας, ούτε απ’ τις γελοίες καθυστερήσεις των γηπεδούχων. Η οποία δεν πανικοβλήθηκε όταν ο αντίπαλός της στην πρώτη επίσκεψή του στα καρέ της άνοιξε το σκορ μόλις στο 8. Η οποία δεν πανικοβλήθηκε όταν η «πόρνη» η μπάλα δεν έμπαινε μέσα στις κλασικές ευκαιρίες του Κυβελίδη, του Κοιλιάρα.

Η οποία δεν κατέθεσε τα όπλα όταν έφτασε το 70’ και το σκορ ήταν ακόμα 1-0 σε βάρος της. Κι όταν στο 74’ ο Καραγιάννης ισοφάρισε, όποιοι ήταν στο γήπεδο στοιχημάτιζαν και το σπίτι τους ότι αργά ή γρήγορα θα ‘ρχόταν και το 2ο. Και ήρθε στο 82’.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου