Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Νικηφόρο το φιλικό με Αγγλικό σκορ....στο Προάστιο


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόλλων Εγλυκάδας στο φίλικο που έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Προάστιο με αντίπαλο την Νίκη Προαστίου, την οποία και κέρδισε με 4-3. Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, το ευχαριστήθηκαν και με το παραπάνω, από δύο ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν ελεύθερα και πρόσφεραν θέαμα, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα δυσκόλευαν τις προσπάθειες τους.

Τα συμπεράσματα για τον Απόλλωνα ήταν αρκετά θετικά, αφού αγωνίστηκε πολύ καλά απέναντι σε μία από τις καλές ομάδες της Α' κατηγορίας. Εκτός από τα πρώτα 20' λεπτά του β' μέρους στο οποίο η ομάδα της Εγλυκάδας έδειξε αρκετές αμυντικές αδυναμίες, δεχόμενη και δύο τέρματα, σε όλο το υπόλοιπο διάστημα ήταν πολύ καλή, πετυχαίνοντας 4 τέρματα, με τα 3 από αυτά να είναι και πολύ όμορφα.

Για την ιστορία για τους νικητές σκόραραν οι Γιαννόπουλος (0-1), Παναγόπουλος (3-2), Α. Νικολόπουλος (3-3) και Σουγλέρης (3-4).

Για τον Απόλλων Εγλυκάδας αγωνίστηκαν οι εξής :

Αγοράκης, Κουλούρης, Γ. Αβραμόπουλος, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν οι Α. Νικολόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Σπανός, Βάρελης, Σιαγκρής, Ντάβλας και Πουλής.

Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας που ξαναρχίζουν την Τετάρτη με τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου