Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τρομερός στην Εγλυκάδα...ομάδα "φάντασμα" εκτός!


Δύο πρόσωπα έχει να επιδείξει εώς τώρα στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Εγλυκάδας. Το πρώτο έχει να κάνει με την εντυπωσιακή παρουσία που δείχνει στους εντός έδρας αγώνες και το δέυτερο με τις μέτριες εώς κακές εμφανίσεις που δείχνει μακριά από την Εγλυκάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έδρα του έχει δώσει 5 παιχνίδια, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι και τα αποτελέσματα που έχει φέρει ώς γηπεδούχος αφού έχει τρείς νίκες με σκόρ 4-1, μία νίκη με σκόρ 7-0, ενώ έχει φέρει και μια ισοπαλία με το Λιμνοχώρι, με το τέρμα της ισοφάρισης να το δέχεται στο 90'. Εντυπωσιακό το σύνολο τερμάτων του στην Εγλυκάδα με ρεκόρ 20-4.

Αντίθετα εκτός έδρας σε τρείς αγώνες μετράει 2 ήττες (4-1 από Θύελλα Σκιαδά και 2-0 από Άρη Πατρών) και 1 νίκη (0-2 την Θύελλα Αιγίου), με ρεκόρ τερμάτων 3-6.

Όλα αυτά είναι στοιχεία που δείχνουν ότι και φέτος η ομάδα της Εγλυκάδας θα στηριχθεί στην πολύ δυνατή της έδρα. Θα πρέπει βέβαια εάν θέλει να πετύχει κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα, να παίρνει και εκτός έδρας βαθμούς.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου