Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Άρης Πατρών - Αμπελόκηποι (3-0)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σαρρής

Ανώτερος ο Άρης, επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 3-0 των Αμπελοκήπων στο γήπεδο Προσφυγικών το Σάββατο το απόγευμα. Η ομάδα του Κώστα Ράττα ξεπέρασε το σοκ της «τεσσάρας» της περασμένης Τετάρτης (από τον Αιγιέα/Άρη), φθάνοντας δίκαια στη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρέθηκε σε πολύ άσχημη ημέρα.

Οι Αμπελόκηποι κόντραραν στα ίσα τους «ερυθρόλευκους» μόνο στο πρώτο ημίωρο, στο οποίο είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Α. Λαγκαδινό στο 8ο λεπτό και δοκάρι σε δυνατό σουτ του Ρηγόπουλου στο 31ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 36ο με ψηλοκρεμαστό σουτ του Χριστόπουλου, που αιφνιδίασε τον Κατσουράνη (1-0). Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Αμπελόκηποι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Ρηγόπουλο, τον οποίο πρόλαβε ο Κ. Ασημακόπουλος.

Στο β_μέρος ο Άρης κυριάρχησε, απειλώντας αρχικά με τον Π. Ασημακόπουλο στο 52ο (μακρινό σουτ πάνω από τα δοκάρια), ενώ στο 65ο διπλασίασε τα τέρματά του με τον νεοεισελθόντα Καταρτζόπουλο. Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός Οικονόμου – Μούνγκουλη, ο τελευταίος «σέρβιρε» στον Καταρτζόπουλο και το 2-0.

Το … κερασάκι στην τούρτα για τον Άρη έβαλε στο 81o ο Μούνγκουλης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με ατομική προσπάθεια. Ο Α. Λαγκαδινός έχασε μοναδική ευκαιρία στο 86o να σημειώσει το γκολ της τιμής για τους Αμπελόκηπους, ενώ στο 90o το κόρνερ του Παπαδημητρόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κατσουράνη.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Φ. Οικονόμου (Ρηγόπουλος – Μπιρής).

Οι συνθέσεις.

ΑΡΗΣ: Φιλιππακόπουλος, Π. Ασημακόπουλος (72_Γουρδομιχάλης), Παπαδημητρόπουλος, Μπαζάρογλου (79_Παπαζαφείρης), Ναστούλης, Κ. Ασημακόπουλος, Μπαντούνας, Χριστόπουλος, Μοίραλης (62_Καταρτζόπουλος), Οικονόμου, Μούνγκουλης

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
: Κατσουράνης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (68_Πήττας), Σπαλιάρας (80_Φερτάκης), Μπαλασκέρης (80_Φλιάτουρας), Γεωργαντόπουλος, Τρυπαναγνωστόπουλος, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου