Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πανηλειακός: "Πρώτη" Τόγια και ανασύνταξη δυνάμεων


Κρατώντας τα θετικά στοιχεία από το ματς με τον Απόλλωνα και κυρίως τον πολύτιμο βαθμό στη Ριζούπολη, ο Πανηλειακός βλέπει τη συνέχεια, με νέο πλέον προπονητή αφού από το μεσημέρι της Δευτέρας ανέλαβε, όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Γιώργος Τόγιας. Ο ερυθρόλευκος τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση ενώ ήταν ολιγόλογος στα πρώτα λόγια του:

"Είμαι ικανοποιημένος από την επιστροφή μου στον Πανηλειακό και στον Πύργο. Βρίσκομαι πάλι σε γνώριμα ...λημέρια. Με πολλή δουλειά και λίγα λόγια καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά για το καλό της ομάδας".

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και σχεδόν όλοι είναι διαθέσιμοι. Αναφέρουμε "σχεδόν" γιατί ο - εκ των παλαιότερων στελεχών αυτής της ομάδας - ικανός γκολκήπερ Γιάννης Καπετανάκης την Τρίτη παρουσιάζεται στην Τρίπολη για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του (εξάμηνη). Θα γίνουν πάντως ενέργειες για όσο το δυνατόν πιο κοντινή μετάθεση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Διακοπή και συνέχεια στις 13/11

Υπενθυμίζεται τώρα ότι αυτή την Κυριακή υπάρχει η διακοπή πρωταθλήματος λόγω Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών και το επόμενο ματς είναι σε δυο περίπου εβδομάδες. Συγκεκριμένα, στις 13 Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου (Κρήτης, λίγο έξω από το Ηράκλειο εδρεύει) στον Πύργο. Εκεί ήδη έχει τεθεί ως στόχος ΜΟΝΟ νίκη!!! Και τότε θα πάρει και την πραγματική αξία της κι η εκτός έδρας ισοπαλία της Κυριακής...

Οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος (όπως ενημέρωσε επίσημα τελικά η FOOTBALL LEAGUE 2) του 1ου και του 2ου Ομίλου, θα διεξαχθούν το Σάββατο 13-11, εκτός των αγώνων Ρόδος – Βύζας και Παναχαική – Κόρινθος, οι οποίοι θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 15-11.

* Το πρόγραμμα του Πανηλειακού συνεχίζεται καθημερινά αυτή την εβδομάδα με προπονήσεις, μέχρι και το Σάββατο όπου τη μέρα εκείνη γίνονται κινήσεις να κλειστεί ένα φιλικό (πιθανόν με ομάδας Α' Κατηγορίας Ηλείας ίσως και Δ' Εθνικής γειτονικού Νομού).

Την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό και επάνοδος στις προπονήσεις τη Δευτέρα (8/11).

του Νάσου Σκούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου