Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ξεκίνησε η ονοματολογία για τον πάγκο του Παναθηναϊκού


Η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του Νίκου Νιόπλια ξεκίνησε, πριν ακόμα καλά καλά γίνει γνωστό αν ο 45χρονος τεχνικός αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού με τα ονόματα των Σλάβεν Μπίλιτς (φωτ.), Πολ Λε Γκεν, Ζεσουάλδο Φερέιρα, Χαβιέρ Αγκίρε, αλλά και Εκτορ Ραούλ Κούπερ να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Μπίλιτς έχει ομάδα, αφού παραμένει στην Εθνική Κροατίας, ωστόσο έχει εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει και σε συλλογικό επίπεδο και ειδικά για τον Παναθηναϊκό έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια, σε παλιότερο ενδιαφέρον που υπήρχε. Άλλωστε υπάρχει και ο Αλιόσα Ασάνοβιτς που μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις.

Ο Πολ Λε Γκεν είναι ελεύθερος στην αγορά και ένα από τα καλύτερα ονόματα βάσει τίτλων, αφού αυτός έχτισε την κυριαρχία της Λιόν στη Γαλλία. Είχε ακουστεί για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να «σηκώσει» το κασέ του. Οι πολλοί Γάλλοι άλλωστε στο «τριφύλλι» ίσως και να του δίνουν προβάδισμα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Μάλαγα, ύστερα από ένα τραγικό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα με 5 ήττες σε 7 αγώνες. Νωρίτερα είχε φτιάξει εξαιρετικό όνομα στην πατρίδα του την Πορτογαλία με την Πόρτο και χαίρει της εμπιστοσύνης του Κάρλος Φρέιτας.

Ελεύθερος από το καλοκαίρι είναι και γνωστός Χαβιέρ Αγκίρε, που έχει περάσει από αρκετές ομάδες, αλλά έχει ξεχωρίσει για την επιτυχία του με την Εθνική ομάδα της χώρας του το Μεξικό. Έχει δουλέψει σε Οσασούνα και Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία και είχε πολύ καλή σχέση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Τέλος, τα ίδια σενάρια επαναφέρουν και το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο προσκήνιο, παρότι μιλάμε για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου