Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

"Πάμε για τη νίκη"


Ο Τάσος Παυλίδης, ο έμπειρος επιθετικός της Κορίνθου, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι, μίλησε στο www.sportfmpatras.gr , για την πορεία της ομάδας του, έκανε προγνωστικά για το ντέρμπι που ακολουθεί μεταξύ της Κορίνθου και της Παναχαϊκής και σχολίασε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1985 και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Dortmund και της Bochum. Έχει συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος Παίδων και Νέων. Ήρθε στην Ελλάδα όπου και αγωνίσθηκε για δύο χρόνια στη Νίκη Βόλου στη Β’ Εθνική. Στη συνέχεια πήγε στη Ρόδο για ένα χρόνο και από εκεί για δύο χρόνια στον Ηλυσιακό-Αιγάλεω στη Β’ Εθνική. Φέτος αγωνίζεται με την ομάδα της Κορίνθου που μέχρι στιγμής είναι και η πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η Κόρινθος είναι μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε στο παρελθόν από πολλά προβλήματα. Και τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι θέλει να ξανά αποκτήσει την παλιά της αίγλη. Πιστεύεις οτι ήρθε η ώρα;

Πιστεύω πως φέτος έγινε η αρχή. Μπαίνουν βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον με πλάνο και οργάνωση. Γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς και υπάρχει χημεία μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παικτών. Η Κόρινθος είναι ομάδα με κόσμο και ιστορία και σκοπός μας είναι να την πάμε ψηλά. Φέτος οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί.

Πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι; Έχετε φόβο που θα παίξετε ίσως στην δυνατότερη έδρα του πρωταθλήματος;

Το ότι αντιμετωπίζουμε σαν ντέρμπι το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, που έχει τόσο κόσμο είναι ότι καλύτερο. Ανυπομονούμε να έρθει η Δευτέρα. Αυτοί οι αγώνες είναι που μένουν στην μνήμη ενός ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτούς τους αγώνες ζει!

Ποια είναι τα προγνωστικά σου για το παιχνίδι της Δευτέρας;

Πιστεύω να γίνει ένα καλό ματς, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος, αλλά και εμείς οι παίκτες. Από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι πάμε για τη νίκη.

Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει την εξέλιξη του πρωταθλήματος;

Όχι, καθόλου. Έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Τι πληροφορίες έχετε για την Παναχαϊκή;

Εμείς συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας, δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά και σκοπός μας είναι να τα εφαρμόσουμε στον αγώνα. Όσο για την Παναχαϊκή γνωρίζουμε την ποιότητα που έχει στο ρόστερ, ωστόσο το μεγαλύτερο όπλο της είναι ο κόσμος. Αυτό όμως μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ.


Ποιες ομάδες θα χτυπήσουν τον τίτλο;
Όσες αντέξουν οικονομικά. Αγωνιστικά θεωρώ ως φαβορί εμάς, την Παναχαϊκή, τον Παναιγιάλειο και τη Ρόδο.

Στις μέρες που βιώνουμε ακούγονται πολλά για παράνομα στοιχήματα και αγώνες προσυνεννοημένους. Τι άποψη έχεις; Αγγίζουν όλα αυτά και τη Γ' Εθνική;

Στις μέρες μας ακούγονται πολλά. Το θέμα είναι οι υπεύθυνοι να βρουν τον τρόπο να ξανακερδίσει το ποδόσφαιρο την αξιοπιστία του, ώστε να φύγει το μικρόβιο της αμφιβολίας από τον κόσμο και να ξαναγεμίσουν τα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να αντιμετωπίζεται σα γιορτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου