Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

"Άλωσε" τα Προσφυγικά ο Απόλλων


Μεγάλη νίκη μέσα στα Προσφυγικά επί του Ολυμπιακού, πέτυχε ο Απόλλων Εγλυκάδας, στο ντέρμπυ της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Η ομάδα του Χρήστου Ακαρέπη έδειξε και πάλι μεγάλο πάθος για την νίκη και παρά το γεγονός ότι και πάλι αγωνίστηκε με τεράστιες ελλείψεις (Σουγλέρης, Χριστόπουλος, Τσιντώνης, Κ. Αβραμόπουλος, Γ. Αβραμόπουλος, Σπαθής), κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.

Με το καλημέρα...η ομάδα της Εγλυκάδας έδειξε το πόσο ήθελε αυτό το παιχνίδι. Ακριβώς στο 1' λεπτό ο Ραμόπουλος έχασε τεράστια ευκαιρία αφού μετά από σέντρα του Σπύρου Κυριτόπουλου από αριστερά, δεν κατάφερε εξ επαφής να ανοίξει το σκόρ. Στο 3' ο Σπύρος Κυριτόπουλος χάνει νέα καλή ευκαιρία όταν το σούτ που επιχειρεί μπλοκάρει ο Γεροντίδης. Στο 10' είναι η σειρά του Ολυμπιακού να χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Παπούλα να πιάνει ένα δυνατό συρτό σούτ έξω από την περιοχή, αλλά τον Αγοράκη να απεκρούει σωτήρια. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 15' για τους γηπεδούχους με τον Ράφτη από πλεονεκτική θέση να σουτάρει άουτ. Στο 25' ο Απόλλων έχει κερδίσει κόρνερ με τον Σπύρο Κυριτόπουλο να εκτελεί και τον Γιαννόπουλο μέσα από την μικρή περιοχή με πλασέ να ανοίγει το σκόρ υπέρ της ομάδας της Εγλυκάδας. Ο Απόλλων είναι αυτός που συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι και έχει την κατοχή της μπάλας, με τον Ολυμπιακό να είναι περισσότερο σε παθητικό ρόλο. Με το σκόρ υπέρ της ομάδας της Εγλυκάδας, οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 50', ο Απόλλων χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Παναγόπουλο να μην πλασάρει σωστά και τον Γεροντίδη να μπλοκάρει. Στο 57' όμως, ο Ραμόπουλος δεν συγχωρεί και με έξοχο πλασέ πάνω από τον Γεροντίδη, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας ένα μεγάλο αβαντάζ νίκης σε αυτήν. Ένα παιχνίδι που θα είχε τελειώσε και νωρίτερα εάν ο Παναγόπουλος στο 67' δεν έχανε τεράστια ευκαιρία για το 0-3, αφού το σούτ του από την μικρή περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.

Και από την στιγμή που δεν έγινε το 0-3, η μπάλα... τιμωρεί. Στο 70', ο Αραπάκος εκμεταλλέυτηκε την αμυντική αδράνεια των Κουλούρη και Αγοράκη, όταν από σέντρα του Ράφτη δεν συνενοήθηκαν σωστά, πετάχτηκε και με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και προσπαθεί να ισοφαρίσει το παιχνίδι, πιέζοντας την άμυνα του Απόλλωνα, περισσότερο με στημένες φάσεις και με σέντρες στην άμυνα της ομάδας της Εγλυκάδας.

Παρά την πίεση που ασκεί, δεν καταφέρνει να χάσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα και το τέλος τού βρίσκει την ομάδα της Εγλυκάδας να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα. Ένα αποτέλεσμα που και πάλι γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν υπολογίσει κανείς τις ελλείψεις που είχε η ομάδα της Εγλυκάδας, Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Απόλλωνα, που καταφέρνουν να βρίκουν αγωνιστικές λύσεις, και μάλιστα σε πολύ δύσκολους αγώνες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Φραγκούλιας (46' Κερέτσης), Κωνσταντινόπουλος, Αραπάκος, Ράφτης, Παπούλας, Βγενόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ
: Αγοράκης, Κουλούρης (88' Σπανός), Κατεργάρης, Θεοδωρακόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (89' Βάρελης), Β. Νικολόπουλος (Α. Νικολόπουλος), Παναγόπουλος, Ραμόπουλος

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου