Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ή στημένα ή τίποτα!


Ένα μήνα έχει να βάλει «κανονικό» γκολ η Παναχαϊκή! Από τις 17 Οκτωβρίου, τότε που στο ματς με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο είχαν σκοράρει ο Καραγιάννης με κεφαλιά (από σέντρα του Χρόνη) και ο Κοιλιάρας με πλασέ (από ασίστ του Χρυσάφη). Από τότε η Παναχαϊκή ή σκοράρει μόνο με στημένα ή δεν σκοράρει καθόλου! Κι αυτό, όπως καταλαβαίνετε, είναι πρόβλημα, σοβαρό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να λυθεί σύντομα, γιατί αλλιώς θα ‘χουμε κι άλλες γκέλες.

Δείτε τι έχει συμβεί μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο, με την υποσημείωση ότι πριν απ’ αυτό το ματς ήταν το 0-0 με τον Πανηλειακό στην Πάτρα: -Με τον Αίαντα «εντός» 2-0: Το πρώτο με απ’ ευθείας φάουλ ο Λουτσιάνο, το δεύτερο με πέναλτι ο Χρυσάφης. -Με την Καβάλα (Κύπελλο) «εντός» 0-2: Η Παναχαϊκή δεν σκόραρε. -Με τον Ηρακλή Ψαχνών «εκτός» 0-0: Η Παναχαϊκή δεν σκόραρε.

-Με την Κόρινθο «εντός» 1-1: Το γκολ ο Λαμπρόπουλος μετά από στημένη φάση. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Όχι μόνο σκοράρει με το ζόρι η ομάδα, και μόνο από στημένες φάσεις, αλλά έχουν …εξαφανιστεί οι σκόρερς της. Ο Καραγιάννης έχει να σκοράρει από το ματς στο Αίγιο. Ο Κυβελίδης έχει να σκοράρει από το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Βύζαντα. Με πέναλτι το ‘βαλε τότε. Κανονικό γκολ έχει να βάλει από το περσινό πρωτάθλημα! Ο Χρυσάφης έχει να σκοράρει από το ματς της 4ης αγωνιστικής στα Χανιά (1-1).

Ο Ουρτάδο έχει να σκοράρει απ’ το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Βύζαντα. Πού καταλήγουμε; Ή ότι η ομάδα θέλει δουλειά σε θέματα επιθετικής λειτουργίας ή ότι πρέπει ν’ αλλάξει το πλάνο της, να ρισκάρει περισσότερο, να παίζει πιο επιθετικά στην Πάτρα, να βάζει περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, να έχει πιο δημιουργικούς παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου