Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σώθηκε στο 93΄


Ένας κακός Απόλλων Εγλυκάδας, για μια ακόμα φορά εκτός έδρας, σώθηκε στο 93' στο παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους, από ένα πανέμορφο τέρμα του Παναγιώτη Χριστόπουλου. Για έναν ακόμα αγώνα εκτός έδρας, ο Απόλλων ήταν κακός και θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Και πάλι καλά όμως...γιατί με την εμφάνιση που πραγματοποίησε, ο βαθμός που πήρε ήταν ''χρυσάφι''.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε στο παιχνίδι :

Ο Απόλλων ήταν αυτός που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10', όταν ο Παναγόπουλος μόνος του απέναντι από τον Κατσουράνη, έστειλε την μπάλα άουτ. Είχε συνεχώς την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να απειλεί σημαντικά την εστία των Αμπελοκήπων. Αυτή την φλυαρία του στην επίθεση, την πλήρωσε στο 21', όταν από φάουλ του Μπαλασκέρη, ο Ρηγόπουλος πετάχτηκε και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Λίγο έλλειψε μάλιστα οι Αμπελόκηποι να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν το σούτ-πλανέ του Τρυπαναγνωστόπουλου μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες των Αμπελοκήπων με κεφαλιά του Χριστόπουλου στο 33' που κατέληξε άουτ. Λίγες οι καλές φάσεις στο α' μέρος, με το ημίχρονο να τελειώνει με τον Απόλλωνα να έχει μια πρωτοβουλία αλλά χωρίς να δημιουργεί φάσεις, και τους Αμπελόκηπους να έχουν το προβάδισμα, κοιτώντας περισσότερο την άμυνα τους και παίζοντας έξυπνα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Στο β' μέρος, η ομάδα της Εγλυκάδας προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση. Και πάλι όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ σωστά στημένοι στην άμυνα και καθάριζαν έυκολα όλες τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων. Στο 51' η ομάδα των Αμπελοκήπων διαμαρτύρεται για μια περίπτωση πέναλντι, ισχυριζόμενοι ότι ο Κουλούρης σπρώχνει τον Μπαλασκέρη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή κ. Μακρυπόδη να λέει να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο 71' ο κ. Μακρυπόδης αποβάλλει ορθώς με 2η κίτρινη κάρτα τον Τσιντώνη, όταν ώς τελευταίος ποδοσφαιριστής ανατρέπει τον Φλιάτουρα.

Το έργο του Απόλλωνα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς παίζει και με παίκτη λιγότερο. Χαμένη ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους στο 77', όταν ο Αγοράκης απεκρούει σε κόρνερ το σούτ του Ραμαντάνη. Μεγάλη ευκαιρία και για τον Απόλλωνα στο 90', όταν ο Κατσουράνης απεκρούει με υπερένταση το φάουλ του Σουγλέρη. Ο Απόλλων πιέζει και προσπαθεί να φτάσει στο τέρμα της ισοφάρισης.

Κάτι που καταφέρνει στο 93' με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο να παίρνει την μπάλα από την κεφαλιά του Νικολόπουλου και με δεξιό δυνατό σούτ να ισοφαρίζει ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα. Ένα τέρμα που ο Παναγιώτης πανηγύρισε χαιρετώντας ''στρατιωτικά'' αφού άυριο παρουσιάζεται για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα και των δύο ομάδων στο γήπεδο μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Οι Αμπελόκηποι έχασαν στο ''παρά πέντε'' την ευκαιρία να πετύχουν μια μεγάλη νίκη και να πάρουν βαθμολογική ανάσα, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Απόλλων όπως προαναφέραμε, ήταν για μια ακόμα φορά κακός σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 4 αγώνες μακριά από την Εγλυκάδα, έχει πάρει 4 βαθμούς.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
: Κατσουράνης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρελάς, Πήττας, Κ. Σπαλιάρας, Νάτσης (9' λ.τ. Φλιάτουρας), Γεωργαντόπουλος, Τρυπαναγνωστόπουλος, Μπαλασκέρης (89' Φερτάκης), Ρηγόπουλος (89' Μούκας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ
: Αγοράκης, Κουλούρης (66' Κ. Αβραμόπουλος), Κατεργάρης, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ραμόπουλος (57' Β. Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος (74' Α. Νικολόπουλος)

πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου