Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Εκπλήξεις από Σάντος


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε πολλά νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει του φιλικού αγώνα της Τετάρτης(17/11) με την Αυστρία στην Βιέννη.

Νέα πρόσωπα είναι ο Δημήτρης Σιόβας του Πανιωνίου, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας αλλά και ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού που καλούνται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο ομοσπονδιακός προπονητής δείχνει διατεθειμένος να τους δώσει ευκαιρίες.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας παράλληλα διατήρησε τον Φετφατζίδη του Ολυμπιακού στην αποστολή ενώ κάλεσε και τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος επιστρέφει στους "εκλεκτούς" μετά το φιλικό με την Σερβία τον περασμένο Αύγουστο.

Στα αξιοσημείωτα είναι ακόμη ότι κλήθηκαν πέντε παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό (Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τζαβέλλας, Σαμαράς) με φανερή την πρόθεση του Πορτογάλου προπονητή να δοκιμάσει παίκτες που αγωνίζονται στην Σούπερ Λίγκα.

Η αποστολή αποτελείται από 22 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Τζόρβας, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, (Παναθηναϊκός), Κωνσταντόπουλος (Κέρκυρα), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Μόρας (Μπολόνια), Παπασταθόπουλος (Μίλαν), Κονέ (Μπρέσια), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Σιόβας (Πανιώνιος), Τζαβέλλας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Καφές, Μάκος (ΑΕΚ), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης (Ολυμπιακός), Σαμαράς (Σέλτικ), Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός).

"Είναι ένα σκεπτικό και για παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν στην Εθνική Ελπίδων, όσο δεν έχουμε Εθνική μετάβασης, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα φιλικά παιχνίδια να καλέσουμε κάποιους από αυτούς", τόνισε μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Σάντος για τις κλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου