Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡ.: Στη λίστα και Α. Μιχαλόπουλος !


Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στην ομάδα του Διαγόρα και αρκετά ονόματα έχουν ήδη παρελάσει από τις τοπικές εφημερίδες. Χθες, γράφτηκε περί Νίκου Δεργούτη, πρώην τεχνικού στο Πάτραι και τη Θύελλα αλλά και του Άρη Πατρών, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας διέψευσαν κάθε επαφή με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Ενώ το «σήριαλ» καλά κρατεί, πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3 αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεϊκων, Αρίστος Γεωργίου βολιδοσκοπεί και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον έμπειρο προπονητή Ανδρέα Μιχαλόπουλο, προκειμένου αυτός να είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός θεωρείται ιδανική λύση, αφού η θητεία του σε ομάδες όπως Παναχαϊκή, Θύελλα, Καλαμάτα, Εθνική Ελπίδων, Κόρινθο, Απόλλων Αθηνών και άλλες ομάδες φαίνεται πως έχουν πείσει τους διοικούντες.

Στα υπόψιν παραμένει πάντα ο Ανδρέας Ζήκος, ενώ δεν προχώρησε η περίπτωση του Θωμά Κουρκούνα λόγω των υψηλών οικονομικών του απαιτήσεων. Βέβαια, τις τελευταίες μέρεςς κυκλοφορεί στα ποδοσφαιρικά στέκια της Πάτρας και ένα ακραίο σενάριο περί επαφής με τον νυν τεχνικό του Ζαβλανίου, Μάριο Καπετανάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου