Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

«Άμα βάλει το πρώτο…»


Στο φύλλο της Δευτέρας, προχθές, κάναμε «πρώτο θέμα» το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή στο εύκολο γκολ! «Κουλούρι» με την Καβάλα, «κουλούρι» στα Ψαχνά, με το ζόρι 2-0 τη Σαλαμίνα, μετά από δύο «στημένα» και μετά από 10 κραυγαλέες ευκαιρίες. Μέχρι και στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΜ (2-1) οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν «ένα τσουβάλι» ευκαιρίες και έβαλαν με το ζόρι 2 γκολ.

Το ένα «στημένο»... Είναι φανερό πλέον ότι η ομάδα παρουσιάζει μια ανησυχητική δυσκοιλιότητα στο σκοράρισμα. Ο Λεωνίδας Κυβελίδης έβαλε χθες ένα γκολ, αλλά έχασε άλλα 5 σίγουρα. Στο ματς με τον Αίαντα ο περσινός κανονιέρης της ομάδας είχε χάσει 5 απίστευτες ευκαιρίες.

Απ’ την αρχή της χρονιάς δεν του πάει τίποτα καλά. Λες και τον έχουν ματιάσει. Και ο Καραγιάννης γκίνια έχει μέχρι τώρα. Το κυνηγάει από ‘δω, το κυνηγάει από ‘κει, και όλο του ξεφεύγει. Μόνο στο Αίγιο σκόραρε… Ο Ηλίας Φυντάνης, όμως, δεν δείχνει ν’ ανησυχεί και πιστεύει πως είναι θέμα χρόνου ν’ αρχίσει να σκοράρει η ομάδα: «Το καλό είναι πως δημιουργούμε ευκαιρίες. Θα δείτε ότι σύντομα θα έρθει και το εύκολο γκολ. Είναι καθαρά θέμα δουλειάς.

Πηγή: Eφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου