Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Πέταξε για Ρουμπίν με σκοπό τη νίκη που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης


Με στόχο τη νίκη που θα τον βάλει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League αναχώρησε για το Καζάν το πρωί της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός. Με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ντέρμπι οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πανέτοιμοι για μια ακόμα επική ανατροπή.

Το μόνο που προβλημάτιζε τους παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν το κρύο αν και μόνο ο Κατσουράνης φάνηκε να είναι προετοιμασμένος φορώντας χοντρό μπουφάν, ενώ οι Βύντρα, Ιωαννίδης και Σπυρόπουλος φορούσαν κοντομάνικα.

Με το ίδιο πνεύμα

Πριν επιβιβαστούν στην πτήση οι Σεντρίκ Καντέ και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ έκαναν δηλώσεις.


«Ελπίζω ότι μέχρι το τέλος τη σεζόν θα κρατήσουμε το πνεύμα που είχαμε με τον Ολυμπιακό για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε το ίδιο πνεύμα, με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ δύσκολες» είπε αρχικά ο Καντέ και πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες εντός έδρας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να προσαρμοστούμε. Να το ξεχάσουμε, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι ένα απλό παιχνίδι ποδοσφαίρου».

Πανέτοιμοι για την πρόκληση


Από την πλευρά του ο Σιμάο ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πολύ δύσκολο έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Ελπίζω να νικήσουμε. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε αυτό το ντέρμπι, ελπίζω να νικήσουμε και στη Ρωσία».

Είστε κουρασμένοι από τα συνεχή ματς;

«Έχουμε πάντα πολλούς αγώνες να δώσουμε σε κάθε χρονιά. Τώρα παίζουμε για ένα διάστημα κάθε τρεις μέρες, είναι δύσκολο, αλλά ψυχικά και ψυχολογικά νιώθουμε καλά και θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου