Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

"Eνα πρωτάθλημα"...


Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος από την Καβάλα είναι για τον Μάκη Ψωμιάδη ο διακαής πόθος και ο μεγάλος στόχος, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Studio 7.

«Ξεκάθαρα σας λέω, ότι το δικό μου όνειρο για τον ΑΟΚ είναι ένας τίτλος. Ένα πρωτάθλημα! Όμως μόνος μου δε μπορώ να κάνω κάτι, παρά μόνο με τη βοήθεια του κόσμου. Με τον κόσμο που είχαμε στις Σέρρες, αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει ακόμη και πρωτάθλημα» τόνισε ο Μάκης Ψωμιάδης και συνέχισε:

«Δε λέω πράγματα ποτέ, ούτε για να εντυπωσιάσω, ούτε για να γίνω αρεστός. Το πιστεύω αυτό που σας λέω. Η Καβάλα έχει ξυπνήσει! Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι γίνεται κάτι πολύ μεγάλο στην ομάδα. Επενδύσαμε και επενδύουμε εκατομμύρια στην ομάδα, γιατί πάνω από όλα ήμαστε Καβαλιώτες. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την ομάδα και χρωστούσε παντού, την εξυγιάναμε και κάναμε τεράστιες επενδύσεις. Όπως το προπονητικό κέντρο που ετοιμάζουμε στην περιοχή της Νέας Καρβάλης, με τα 30 στρέμματα που μας παραχώρησε η Νομαρχία Καβάλας».

Κύριε Ψωμιάδη τώρα με τις εκλογές, είστε με κάποιον υποψήφιο, στηρίζετε κάποιον συγκεκριμένο;

«Όχι δε στηρίζω με κάποιο συγκεκριμένο (γέλια). Όλοι τους είναι φίλοι μου και δε θα στεναχωρηθώ εάν βγεί κάποιος, ή το αντίθετο. Εγώ ψηφίζω μόνο ΑΟΚ! (πάλι γέλια). Εκείνο που με νοιάζει, είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να ψηφίσουν αυτόν τον υποψήφιο που θα πάει την πόλη μπροστά και να κάνει πράγματα. Για μένα αυτό μετράει πιο πολύ, να πάει η πόλη μπροστά».

Αληθεύει η φήμη ότι κάνετε άνοιγμα στον κόσμο, σαν «ευχαριστώ» για την παρουσία του στις Σέρρες;


«Όπως σας είπα, ο κόσμος της Καβάλας ήταν συγκλονιστικός στις Σέρρες και είπαμε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τον Σταύρο Ψωμιάδη, να δώσουμε ένα κίνητρο στον κόσμο, ώστε, όπως μας συμπαραστάθηκε εκτός έδρας, έτσι να είναι κοντά μας και στο «Ανθή Καραγιάννη». Μου ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ να τους δώσω 8.500 εισιτήρια, όμως δεν τους τα έδωσα, γιατί ήθελα η μεριά της θάλασσας να είναι μόνο μπλέ! Να κάθονται μόνο οπαδοί της Καβάλας. Για το λόγο αυτό και κυκλοφορούμε από σήμερα κάρτα διαρκείας για τη μεριά της θάλασσας, όπου με 120 ευρώ, δηλαδή σχεδόν 10 ευρώ το παιχνίδι (το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ), μπορούν οι Καβαλιώτες να αγοράσουν φτηνό διαρκείας και να κάθονται στην αγαπημένη του κερκίδα. Όλο το γήπεδο θέλω και πρέπει να είναι μπλέ!».

Για το μέλλον τι σκέφτεστε γι΄αυτή την ομάδα; Π.χ. στο θέμα των ακαδημιών και των νέων παικτών;

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Ψωμιάδης δουλεύει εδώ και καιρό πάνω σε ένα συγκεκριμένο concept και μέσα στο Δεκέμβριο θα το ανακοινώσει ο ίδιος, εγώ δε θα ήθελα κάτι να πω, να μην του χαλάσω την έκπληξη. Ήδη έχουμε τέσσερις ομάδες και ο Νέστος Χρυσούπολης μας έχει δώσει όλους του τους παίκτες και συνεργαζόμαστε άψογα. Ένα μόνο σας λέω, θα δημιουργήσουμε ακαδημίες για όλες τις ηλικίες χωρίς χρήματα. Ο Καβαλιώτης δωρεάν εντελώς θα φέρνει να παιδιά του να μάθουν μπάλα και να φορούν το καραβάκι στο στήθος».
Επόμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου