Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε και τις απουσίες


Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Απόλλων επιβεβαίωσε ότι στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Στο παιχνίδι με τους Πετεινούς, κατάφερε να νικήσει και τις σημαντικές απουσίες που είχε. Μην ξεχνάμε ότι δεν αγωνίστηκαν οι Χριστόπουλος, Τσιντώνης, Κ. Αβραμόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Βάρελης και Σπαθής. Ένα γεγονός που έκανε την δίκαιη επικράτηση του, ακόμα μεγαλύτερη. Το καλό για την ομάδα της Εγλυκάδας είναι ότι πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και αναπλήρωσαν τις απουσίες των υπολοίπων.

Η συνέχεια έχει και πάλι ντέρμπυ....Άλλωστε και πιο παιχνίδι πλέον σε αυτή την κατηγορία δεν είναι δύσκολο. Ένα πρωτάθλημα που υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων και που για να πρωταγωνιστήσεις πρέπει να αντιμετωπίζεις το κάθε παιχνίδι πολύ σοβαρά. Ο Ολυμπιακός Πατρών είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Χρήστου Ακαρέπη και όλοι έχουν εκεί το μυαλό τους.

Ένα παιχνίδι ''κλειδί'' για την συνέχεια, καθώς με νίκη η ομάδα της Εγλυκάδας θα παραμείνει στα ''ψηλά'' της βαθμολογίας. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με την χθεσινή προπόνηση, η οποία είχε ασκήσεις δύναμης και αρκετό τρέξιμο. Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί άυριο στις 15.30.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου